O orheiancă la OrheiLand

Prin luna mai s-a început campania de promovare a celui mai mare parc de distracții din Republica Moldova care se numește OrheiLand, iar pe 1 iunie a fost deschiderea acestuia care a venit la pachet și cu un concert. După deschiderea parcului pe data de 1 iunie, au mai urmat 2 zile cu niște concerte și mai super.

Am înțeles că OrheiLand e ceva atunci când mi-a venit notificare de la Google Maps în dimineața de 1 iunie că în apropierea mea este un trafic foarte aglomerat decât în alte zile obișnuite, credeam că e la fel ca orice concert organizat la Orhei până ca să mă duc pe jos spre lac și să văd o coadă de mașini din centru până la nordic și mașini parcate peste tot. Cumva în acel moment mă simțeam norocoasă și mândră că eu în 10 minute am ajuns pe jos, iar alții au venit din alte orașe,cheltuind bani. Am rămas și mai uimită atunci când am văzut că erau sute de oameni pe un loc care până nu demult erau buruiene și copaci, iar însăși teritoriul era o mlaștină.

IMG_20180602_215122_1.jpg

Cât despre parcul de distracții pot spune că întradevăr ceva nou pentru Republica Moldova și cred că un loc cu un potențial turistic mare. Nu pot să comentez toboganele sau tot ce ține de distracția mare acolo, pentru că nu le-am încercat. Consider că nici nu sunt destinate mie, însă casa invers este ceva ce chiar mă gândeam că ar fi super să avem și în Moldova atunci când am văzut în București o cameră de genul. În general ce pot spune despre OrheiLand este că poze extrem de uimitoare se pot face pe teritoriul acesteia. Ceea ce nu ajunge la OrheiLand este umbra și scaunele și am observat căci nu numai eu sunt de această părere uitându-mă și la feedback-ul de pe pagina de Facebook.

În rest îmi place foarte mult,căci e plin de viață și securitatea este una forte bună(un lucru care nu mă așteptam). Îmi place ideea acestui parc cât și pentru distracție, promovarea orașului, dar mă bucur că și mulți locuitori al orașului Orhei au obținut niște locuri de muncă.

În cele trei zile pline de distracții la OrheiLand am dansat și am cântat pe ritmurile trupei Gândul Mîței, Darei, Irinei Rimes, Antoniei, trupei Holograf și Nicoletei Nucă. M-am uitat și în oglindele care mi-au etalat corpul cu niște forme de invidiat:), am admirat cu sufletul la gură havuzul muzical și am întâlnit apusuri uimitoare pe malul lacului.

Vara mai are multe zile și OrheiLand-ul mai are surpize,rămâneți pe fir:).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s